Välkommen till Bastusnack!

En pod där jag, David Granditsky sätter mig i bastun med en kompis och låter snacket gå.  Läs mer om avsnitten och spana in extramaterial och bilder på vår sida på Facebook.

Här kan du lyssna direkt – eller klicka på iTunes, Acast eller Spotifyknappen nedan och prenumerera. Så får du automatiskt nya avsnitt till din podspelare.

             

2 reaktioner på ”Välkommen till Bastusnack!”

 1. Jag måste erkänna att jag aldrig tidigare har fastnat för någon speciell pod. Jag har mer pliktskyldigt tryckt igång någonting att lyssna på i hörlurarna under löpturer, promenader eller långa bilfärder. I de flesta av dagens podar diskuteras inget vettigt, många är dessutom högst ytliga eller för den delen flamsiga.
  Bastusnack blev däremot en favorit redan från första avsnittet! Varierande samtalsämnen, intressanta gäster och en personlig touch. Extra roligt när jag först i avsnittet med Mikael Rahm lyckades lägga ihop ett och ett och insåg att Helen Sjöholm råkar vara din fru. Jag brukar inte idolisera människor, men Helen kan jag liksom inte låta bli att se upp till. Allting hon tar sig för gör hon med sådan genuinitet! Vågar man ens hoppas på att hon dyker upp som gäst? I övrigt hoppas jag att du fortsätter med podden ett bra tag till, tack för trevlig och rolig lyssningstid! Grymt bra!

 2. Hej, det finns bara en kommentar här.
  Det beror på att sajten bombarderas av spambots som skriver skräp hela tiden.
  Det tar för mycket tid att rensa, så om ni vill läsa vad folk tycker om podden – kolla recensionerna på i iTunes store eller i appen Apple podcasts.
  Med vänlig hälsning,
  David

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *